Zelfstandige flexibele woonruimte

Een vertrouwde plek waar je zelfstandig kunt blijven wonen. Dat is de droom van steeds meer ouderen én hun kinderen. Een plek waar je zelf bepaalt hoe het leven eruit ziet, maar wel met aandacht, zorg en voorzieningen binnen handbereik. Een comfort waar steeds meer behoefte naar is. De U-Space Care variant biedt al het bovengenoemde! 

Een moderne zelfstandige woonruimte die naar wens is in te richten

De Care is een moderne en een volledig op maat ingerichte zorgunit die zelfstandig geplaatst wordt. Een tillift, zuurstofvoorziening of aangepaste badkamer; je kunt deze zelfstandige woonruimte helemaal naar wens inrichten zoals u dat wilt. Bij die inrichting werken we altijd met hoogwaardige, warme en behaaglijke materialen. We combineren design met duurzaamheid en ergonomisch gemak. Tevens integreren we U-Space naadloos in de omgeving waar het geplaatst wordt. U-Space is volledig zelfvoorzienend qua energie en duurzaam gebouwd met een zo min mogelijke belasting voor het milieu.

De U-Space Care is niet alleen een heerlijke plek om te zijn. Met het prachtige natuurlijke Groendak en de robuuste Western Red Cedar buitenwanden wordt het een pareltje in iedere tuin in Nederland. Leven in optimale vrijheid mét zorg voor elkaar. Dat biedt de U-Space Care.

Care, designed by U-Space - Maak direct een afspraak!

Zelfstandige woonruimte U-Space