uspace uitvoering uwork

Tuinhuis als kantoor

De voordelen van thuiswerken combineren met die van een professionele werkomgeving. Het is de droom van veel medewerkers én ondernemers. Een plek die van alle gemakken voorzien is, waar je zelf kunt bepalen wanneer je werkt zonder dat je last van files hebt.

Moderne tuinhuis als kantoor of zelfstandig werkruimte

De Work is een moderne en volledig ingerichte kantoorunit die zelfstandig geplaatst wordt. Werk- of vergaderplekken, ICT-verbindingen, een pantry en toilet; je kunt de U-Work helemaal naar wens inrichten. Bij die inrichting werken we met functionele en behaaglijke materialen. De U-Space work is bedacht met als doel een zeer completet en functioneel werkruimte te zijn waar u ongestoord bezig kunt gaan met uw dagelijkse (kantoor) werkzaamheden, zonder u het gevoel te geven dat u in een klinisch kantoorruimte werkzaam bent.

We combineren design met duurzaamheid en ergonomisch gemak. De Work is niet alleen een heerlijke plek om te werken. Met het prachtige Groendak en de robuuste Western red Cedar buitenwanden wordt het een pareltje in de tuin. Kortom, de U-Space Work is dé perfecte tuinhuis om te gebruiken als kantoor bij uw woning die kant en klaar voorzien is van alle gemakken. Maak een afspraak en kom te weten wat wij voor u kunnen bieden. 

Work, designed by U-Space - Maak direct een afspraak!

luxe tuinhuis als kantoor of werkruimte