Uw tuinhuis op maat laten maken

U-Space biedt u de mogelijkheid om een tuinhuis volledig op maat te laten maken afgestemd aan uw wensen. Standaard bieden wij 3 opties, namelijk Care, Lounge en Work.

Een tuinhuis op maat laten maken afgestemd aan uw wensen

Iedere configuratie is afgestemd aan de meest voorkomende eisen en wensen van de meest voorkomende doelgroep. Het is echter ook mogelijk om uw eigen tuinhuis op maat te laten maken zoals u dat wilt. Combineer kleuren, opties en materiaalgebruik voor het creëren van uw eigen unieke werkplek of leefomgeving.

Huis in de tuin

Dichtbij huis een ruimte die helemaal voor jou is. Het is de droom van veel fanatieke hobbyisten. Een plek waar het om jouw favoriete tijdverdrijf draait, waar alles is in de buurt en je het kunt laten staan tot de volgende keer.

Tuinhuis als kantoor

De voordelen van thuiswerken combineren met die van een professionele werkomgeving. Het is de droom van veel medewerkers én ondernemers. Een plek die van alle gemakken voorzien is, waar je zelf kunt bepalen wanneer je werkt zonder dat je last van files hebt.

Zelfstandige flexibele woonruimte

Een vertrouwde plek waar je zelfstandig kunt blijven wonen. Dat is de droom van steeds meer ouderen én hun kinderen. Een plek waar je zelf bepaalt hoe het leven eruit ziet, maar wel met aandacht, zorg en voorzieningen binnen handbereik. Een comfort waar steeds meer behoefte naar is. De U-Space Care variant biedt al het bovengenoemde!