uspace uitvoering lounge

Fundatie techniek

De U-Space heeft een unieke fundatietechniek, zodat de U-Space gebouwd kan worden zonder betonfundering of andere blijvende constructies. Maar wat is dan die techniek? Schroeffundering! Schroeffundering is het alternatief voor beton fundering.

Het is eenvoudig, snel, sterk en milieuvriendelijk. Daarnaast geniaal door zijn eenvoud!! Want waarom zou je een heleboel graafwerk doen als dat niet hoeft?

Het principe is simpel; door de fundering in de grond te schroeven (net zoals je een schroef in een stuk hout schroeft) bereiken we de vaste grond zonder graafwerk te moeten verrichten. Deze funderingstechniek is in tegenstelling tot de traditionele funderingswerkzaamheden weersonafhankelijk, binnen een uur klaar en ook weer te demonteren. Over de kwaliteit van deze fundering hoeft u zich geen zorgen te maken; niet alleen is alles door constructeurs berekend maar het systeem wordt al sinds begin 2000 veelvuldig in Duitsland toegepast en sinds een jaar of 5 al tienduizenden keren in Nederland en België door onze partner Weenk Schroeffundering, ook op zeer grote bouwprojecten!! 

Nadere informatie over onze schroeffundering