uspace uitvoering lounge

Exclusief ecologisch tuinhuis

Het unieke van U-Space is dat het volledig future-proof is met oog op duurzaamheid met een zo min mogelijke belasting van de natuur. U-Space valt daarom ook te omschrijven als een exclusief ecologisch tuinhuis die op een volledige innovatieve wijze is vervaardigd met als doel zo min mogelijke belasting voor het omringende milieu.

Exclusief en ecologisch tuinhuis gemaakt met de nieuwste technieken

Om toonaangevend te zijn en blijven is voor het U-Space project gebruik gemaakt van de nieuwste technieken, zoals slimme fundatie technieken, LED, natuurlijke hulpbronnen en duurzaam hout. Dit maakt U-Space oprecht uniek op het gebied van een mobiele flexibele woning. Bekijk hieronder de unieke eigenschappen van U-Space en lees meer over waarom U-Space een perfecte oplossing is voor jou en oud.

Fundatie techniek

De U-Space heeft een unieke fundatietechniek, zodat de U-Space gebouwd kan worden zonder betonfundering of andere blijvende constructies. Maar wat is dan die techniek? Schroeffundering! Schroeffundering is het alternatief voor beton fundering.

Hemelwaterafvoer

Speciaal voor de U-Space ontwikkelt, een rechthoekige open regenpijp die functioneert als een stromende waterval! Een echte eye-catcher. De waterafvoer is zo ontworpen dat het design precies past tussen de afgewerkte western red ceder houtplaten. Door het open design vormt dit een prachtig beeld!

Innovatieve installatie

In vergelijking met traditionele lichtbronnen biedt LED verlichting vele voordelen. Dankzij het lage energieverbruik en de lange levensduur is LED verlichting duurzaam en milieuvriendelijk. Tevens zijn de LED-lampen klein, krachtig en gemakkelijk aan te sturen. Door het kleine en strakke ontwerp en het bedienbare mechanisme biedt de LED verlichting in de U-Space een strak design en zeer mooi en helder zicht. Door deze eigenschappen die hieronder zijn vermeld is LED verlichting een van de energiezuinigste type verlichting!

Sedum Vegetatiedak

Het sedum-vegetatiedak brengt leven op het dak van de U-Space. Het vegetatiedak is niet alleen erg fraai om te zien, maar heeft ook een duidelijke meerwaarde ten opzichte van traditionele dakbedekking. Tevens is een groendak niet meer weg te denken in een duurzame omgeving.

Western Red Cedar

De buitenwanden van de U-Space zijn uitgerust met Western red cedar. Western red cedar is een Noord-Amerikaanse naaldhoutsoort met als kenmerk een hoge natuurlijke duurzaamheid. Het hout ruikt typisch cederachtig, bevat geen harsgangen, heeft een recht draadverloop en een fijne nerf.